Stora katter

 

Från söta små kattungar till lite större kisskatter. Tog en tur till Kolmården idag och jag älskar tigrarna, tycker de är så vackra och majestätiska. När de kommer nära och morrar och tittar på en blir man alldeles stel trots att man vet att de är bakom “lås och bom”. Egentligen är det kanske inte rättvist att ha djur i fångenskap på det här sättet men jag hoppas och vill tro att de inte mår alltför dåligt. På nåt sätt tror jag att intresset och engagemanget för de vilda djuren ökar om man får se dem på riktigt och inte bara på tv. Dessutom tycker jag att Kolmården är väldigt bra på information för alla åldrar och olika projekt för att bevara och skydda de vilda djuren. Jag är en given tigerfadder sen många år och jag hoppas att vi nån gång vaknar upp och ser vad vi gör med naturen.

Kategori: Djur
Taggar: , , ,