Lantligt majbröllop

 

Ibland blir man så imponerad av hur människor lyckas få ihop sina liv och viktiga händelser i livet. Att planera ett bröllop är ett stort projekt oavsett om man tänker ha 10 eller 100 gäster. Anna och Per har dessutom 4 barn mellan 3 och 10 år och ingen barnvakt eller hjälp på grund av att bröllopet var en överasking. Jag måste väl erkänna att jag hade mina funderingar hur det skulle vara att ha med ett halvt dagis under porträttfotograferingen :-) . Men då hade jag inte räknat med att Anna och Per har 4 exemplariska barn. Jag är så imponerad! Att vara så duktiga i flera timmar när det verkligen gäller är värt högsta betyg. Anna och Per skötte sig också bra såklart haha och jag tror och hoppas att de ser tillbaka på bröllopsdagen den 24 maj med stolthet och glädje.

Kategori: Bröllop
Taggar: , , ,