Category Archives: Landskap

Sommaren är här!

 

Efter veckor av lågtryck och temperaturer som ibland var lika med mars och april är nu äntligen sommaren här. Själv har jag många härliga sommarminnen från Öland så passar på att lägga ut några bilder därifrån.

Kategori: Landskap, Stad
Taggar: , , , ,

Några sommarbilder i brist på annat

 

Här kommer några bilder från förra sommaren som får mig att längta några månader framåt. Idag är det Alla Hjärtans Dag, inget jag (vi) brukar fira men tydligen står det semla på menyn lite senare ikväll så lite mums blir det!

Kategori: Landskap

 

Ja så kom det lite frost och några snöflingor även denna vinter. Inte riktigt “fram med skidorna dags” men vackert med lite vitt iallafall.

Kategori: Landskap

Solnedgång

 

Solen går ner tidigt nu, var ute i veckan och tog några bilder när ljuset är sådär varmt precis innan det blir mörkt. Löven som är kvar på träden är få men snön och till och med frosten lyser med … Continue reading

Kategori: Landskap

Naturen rustar för vinter

 

Jag älskar alla härliga färger på hösten, det är en kort tid det är vackert nu innan alla blad ramlar av och det blir kalt och grått ute. Ut och andas in hösten!

Kategori: Landskap

Midsommar!

 

Midsommar i skärgården, glada vänner, god mat och dryck…vad mer kan man begära. Solen var framme och värmde oss på dagen men på kvällen kom det några droppar regn. Vad är väl en midsommar utan regn?

Kategori: Landskap

Fotokurs i Gamla Stan

 

Jag går just nu på 7 veckors-kurs hos duktiga Emelie Ohlsson och igår var vi inne i Gamla Stan i Stockholm och fotade. Solen höll på att gå ner och gränderna var ganska mörka men det var mysigt och riktigt vackert, ibland … Continue reading

Kategori: Landskap, Stad