Category Archives: Blandat

God fortsättning

 

Hoppas att ni alla har haft en härlig julledighet. Nu när vardagen snart är tillbaka så passar jag på att summera min ledighet med några bilder och önska alla en riktigt bra start på 2015!

Kategori: Blandat
Taggar: , , ,

Vindruvor

 

Vi har en gigantisk vinranka som sprider ut sig runt vår altan. Den ger en härlig medelhavskänsla och i år har den hundratals druvklasar som växer på den. Kanske dags att börja göra vin snart?

Kategori: Blandat
Taggar: , , ,

Trevlig midsommar!

 

 

Kategori: Blandat
Taggar: , , ,

Doft av syrén

 

Vilka härliga sommarkvällar det har vart ett tag nu. Vår syrénbuske blommar så vackert och doftar ljuvligt! Jag kan inte få nog av att plocka kvistar och ställa i vaser här och där.

Kategori: Blandat
Taggar: , , ,

Sommarkänsla

 

Idag tog jag en promenad och plockade en stor bukett blommor. Nu känns det som att det är sommar, härligt! Passade på att göra ett litet konstverk också.

Kategori: Blandat, Uncategorized
Taggar: , , ,

Kvistar i blom

 

För ett tag sen satte jag några körsbärskvistar i vatten hemma. Nu har det äntligen börjat slå ut blommor och vips så fick man lite vårkänslor. Även kisse tycker det luktar spännande med knopparna.

Kategori: Blandat
Taggar: , , ,

Styleby

 

I vårens nummer från modetidningen Styleby http://styleby.nu/ pryder min bild omslaget. I alla fall litegrann, det är en av mina bilder på japanska körsbärblommor som använts i logotypen . Lite stolt får man väl ändå vara.

Kategori: Blandat
Taggar: , , ,

Med en enkel tulipan

 

Egentligen så hade jag tänkt gå ut och fota lite iskristaller idag men det är så snöigt och blåsigt så jag stannar inne. Får bli en bild på botten av en tulpan istället . Men den blev ganska fin och lite konstnärlig tycker jag. 

Kategori: Blandat
Taggar: , , ,

God Jul

 

Jag vill passa på att önska er alla en riktigt trevlig julhelg. Hoppas ni får träffa era nära och kära, äta god mat och kanske få något paket av tomten. Jag ska i alla fall umgås med min familj och … Continue reading

Kategori: Barn, Blandat

Schh…..

 

Visar några bilder från förra veckans morgongåvefotografering. Kvällljuset var fantastiskt och det var tjejen på bilderna också. Vi fotade i en kohage och allt var lugnt till på slutet när vi fick springa därifrån för korna blev väldigt närgångna och … Continue reading

Kategori: Blandat
Taggar: , , , ,